Loading...
Stel een vraag Bel me terug

Auto

Vanaf de leeftijd van 16 ½ jaar mag je beginnen met autorijlessen. Onze instructeurs geven les op een manier die past bij de leerling en zijn duidelijk in wat de bedoeling is.

We bieden een startpakket aan: In het startpakket zitten 24 uren rijles, dit is wat de meeste mensen minimaal nodig hebben, maar meestal zijn dat er meer; hoeveel meer, dat is voor iedereen anders. Na een aantal lessen kan de instructeur wel een indicatie geven hoeveel uur je ongeveer nodig hebt.

Je kunt er voor kiezen om een tussentijdse toets te doen, hierbij een linkje naar de site van het CBR voor informatie over de TTT We raden het doen van de ttt aan omdat je daardoor goed weet wat je te wachten staat bij het examen en wat je niveau is als je onder druk moet presteren, want eigenlijk is de ttt een soort proefexamen. Ook kun je een vrijstelling verdienen voor alle bijzondere verrichtingen bij het eerste examen. Door deze ervaring (en de vrijstelling) is de slagingskans hoger.

Voordat we je examen of ttt kunnen aanvragen hebben we een gezondheidsverklaring en een machtiging van je nodig. Hiervoor moet je met je DigiD inloggen op cbr.nl Uiteraard moet je ook geslaagd zijn voor je theorie examen.

Momenteel hebben we een wachtlijst waar je kosteloos en vrijblijvend opgezet kan worden, wel zijn we bezig om een instructeur erbij te zoeken. We hopen dat dat lukt, dat verkort de wachttijd aanzienlijk.